Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

La Salseta del Poble Sec

Hola Maria de Gelida. No queda massa clar quina és la teva adreça mail per enviar-te la lletra de "La salsa de l'Adrià". Envia'ns un correu amb l'adreça exacta i ho farem. Sàpigues també que la cançó és una de les disset que integren el nostre nou CD "A SUCAR!" qie sortirà aquest mes de juny i que ben aviat ensenyarem a la web i es podrà comprar a través de la nostra botiga de la pàgina. Salut Maria!

 

MARIA MANZANO

hola salseterus!!!! sóc una salsetera de Gelida!!! us voldria demanar la lletra de la cançó del Ferràn Adrià!! És que cada cop que sóc a un concert i sento aquesta cançó intento enganxar la LLETRA però no puc! estic més per ballar que no pas per cantar!!! apa doncs espero que me la pugueu enviar per tal de podrer-vos seguir al pròxim!!! bé i si no és molt demanar la cançó sencera però amb la lletra em conformo.!! apa salseterus! fins la propera salseta!!! suposu que serà al nostre poble!!!

 

Salvador Escribà (La Salseta)

Hola Jaime: Sentimos decirte que esta canción no la tenemos grabada. Sí que la tocábamos en directo hace al menos 27 años pero no la llegamos a poner nunca en un disco. De todas formas te comento que Pachito Eché es un tema del cantante cubano Beny Moré, fallecido hace muchos años, y que la puedes encontrar en alguno de sus discos. Salud compay!

 

Yagoya

Queridos Reyes de la Salsa: Soy de Cali Colombia, pero vivo aquí en Barcelona hace 27 años. Alguna vez me pareció escuchar un tema de mi ciudad "Pachito Eché" que es el himno del Deportivo Cali un equipo de futbol( de allí salió el Pibe Valderrama) que es como el Barça de allá. Mi tío fué gerente de esa Empresa. Y ahora que voy de visita a Colombia me agradaría llevarle ese tema si lo tenís grabado en vuestro repertorio. Gracias Jaime Andrés Otero

 

Anna Margarit

Hola Salvador: T'he fet arribar el telèfon de l'Assumpta pel mail salseta@salseta.com. Espero que t'hagi arribat. Gràcies per tot, endavant amb el nou disc i bon estiu !

 

Salvador Escribà

Hola Anna: Sé perfectament qui és l'Assumpta de Sant Esteve. Ja fa anys que ens segueix amb la seva colla i ha conegut moltes èpoques de La Salseta. L'any passat a Esparreguera ens van regalar una gran ampolla de cava per celebrar els nostres 30 anys i vam penjar la foto a la web. Anna, pasa'm el telèfon o l'adreça postal de la teva germna. Gràcies

 

Anna Margarit

Hola Salseta, El proper dia 26 de maig de 2008 una super fan vostra desde fa molts anys fa 40 tacos. És la meva germana i es diu Assumpta. Espero que el Salvador es recordi d'ella ja que sempre li porta cava a les farres Salseteres (viu a Sant Sadurní però és de Sant Esteve Sesrovires). Segur que li faria molta ilu rebre una felicitació dedicada de La Salseta. No sé si serà possible però per demanar que no quedi. Gràcies Salseta i Bon Estiu !

 

xavi diaz

Tota la nit penjat amb un cubata... Hola rafel: és el que havia entés, però vam tenir controvèrsia familiar. Em sembla una cançó extraordinària, la lletra i la música. gràcies. xavi

 

Rafel

Sí Xavi, diu "cada nit penjat amb un cubata". Creus que no s'entén bé la lletra? estic obert a crítiques constructives ;) Salut

 

xavi diaz

algú em sabria dir que diu el primer vers de la segona estrofa de Tota la nit, quan diu tota la nit...un cubata? gràcies

 


1...1920212223242526272829...3436


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 5730167 - salseta@salseta.com
nota legal - crèdits