Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

La Salseta del Poble Sec

Ei companys!. Teniu tota la raó. Tenim abandonada sobretot l'agenda. Ja disculpareu però fot tres mesos que estem molt concentrats en el nou disc que estem gravant ara i no tenim temps per res més. De tota manera avui divendres ja hem penjat tres mesos de l'agenda i el dilluns acabarem de omplir-la fins el que tenim confirmat ara. Per cert: A l'apartat de notícies de la web trobareu informació sobre aquest nou disc que es dirà ASUCAR! i que tindrà una pila de cançons noves i molt divertides. Com podeu veure d'adormits no gaire però sí que ens hem despistat una mica amb les noves.Encara hi ha trempera!!. No patiu, que l'estiu ens activa. Salut!!

 

------------------------------

Teniu la web una mica abandonada, no? No actualitzeu l'agenda ni els videos del youtube, i ja ningú contesta els comentaris del fòrum... Sembla que després de l'hivern us quedeu sense energia. A veure si comenceu a moure el cul que us esteu quedant adormits! ;-)

 

ALBERT I FINA ( de Manresa)

BONES VACANCES!!!! PERÒ QUE NO SIGUIN MASSA LLARGUES , QUE ELS DE MANRESA US TROBEM MOLT A FALTAR...ESTEM MANCATS DE SALSETA!!!! NECESSITEM L'AGENDA AL DIA....!!!!! PTONS PER TOTS!

 

Josep

Eiiii salseteruerus wenu per mi sou un dels millors grups o orquestres com vosaltres li volgau dir del moment.Sou tremendus, una varietat musical molt gran,música per a totes les edats.A per cèrt per saber les tarifes de contractació què és el que tinc que fer?? Us demanu perfabor que m´enviem un e-mail com fer-ho. Moltes gràcies i perdoneu les molesties Sou els millors !!!!! Visca la salseta!!

 

Dani

Estava buscant el vídeo del ben endins de sopa, i és clar, per la época, l'edició és en VHS, I JA NO TINC VHS !!! Us animo a que el reediteu en DVD, qui sap ... si ho demanem tots igual surt rentable ... D'altra banda dir-vos que fa molts anys que us veig en directes ( a la Salseta del Poble Sec ) i que m'ho passo sempre molt bé.

 

Amanda

Molt macus en la foto de carnaval!!! jejejejejejeje

 

Amanda

Salsateruuuuuuuuuuuuussssssssssss!!!! Veig que no hi ha un sol concert que no acabeu lian-la i nosaltres ja van 3 que ens perdem! pero estem esperan que actualizeu l'agenda :( i poder anar algun concert que no sigui tan lluny!....que despres quan es te que tornar....pero val molt la pena fer tans kilometres espero que estigueu tots be i que ens veiem aviat! Salut i a suca

 

regidores ke deixin treballar

Aquest any hi ha mala maror entre regidora de festes i comissio de festes, tot aixo a Arenys de Munt. Pel que se, em sembla que la comissio de festes ha dimitit en ple!!! Esteu atents per venir pel novembre (la breda a la plaça son figues d'un altre paner, aquí la regidora no hi pinta res de res, per sort). Seguirem amb la lluita per una festes del poble que siguin pel poble!!!!

 

Cris

Mon dieu! esteu tremendos!jajaja ;) I el llop de la caputxeta, on es? Petonarros!

 

Xavi i Olga Gasset i Sastre

ei pàjaros!!!! i la salseta a martorell que ho he vist la fotico. teniu una festa impresionant. vindre a veure la salseta garantia de bona música, bon rotllo i a ballar. felicitats per els 30 anys. olga

 


1...2021222324252627282930...3436


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 5730167 - salseta@salseta.com
nota legal - crèdits