Tornar a l'inici...
 

Potingues i pocions n'hi ha des temps de Matusalem. Els romans ja tenien el "garum", que duien en ampolletes de vidre com si fos un perfum parisenc, per condimentar l'aberrant cuina de l'època. I de salses, cada vegada en sortiren més i més, fins que, cap a tres quarts tocats del segle XX aparegué l'original i genuïna Salseta del Poble Sec.
Des de la mateixa factoria, els experts creadors d'aquesta delícia ens expliquen alguns dels més ben guardats secrets.

 

Porta "bitxos" cultivats expressament en un poble d'Euskalerria, els quals ell selecciona amb molta cura. Indispensable per a donar-hi aquest punt de picantor. Malgrat tot, el "bacalao" és el que més li agrada.


 




 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 5730167 - salseta@salseta.com
nota legal - crèdits