Tornar a l'inici...
 

Potingues i pocions n'hi ha des temps de Matusalem. Els romans ja tenien el "garum", que duien en ampolletes de vidre com si fos un perfum parisenc, per condimentar l'aberrant cuina de l'època. I de salses, cada vegada en sortiren més i més, fins que, cap a tres quarts tocats del segle XX aparegué l'original i genuïna Salseta del Poble Sec.
Des de la mateixa factoria, els experts creadors d'aquesta delícia ens expliquen alguns dels més ben guardats secrets.

 

Cuiner a "la vieja usanza". És el que hi posa el punt just de pebre. Es passa el dia remenant amb dos pals les cassoles, perquè surti una salseta ben lligada. Està al volant de la cuina i no deixa que ningú el destorbi en la seva tasca.


 




 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 5730167 - salseta@salseta.com
nota legal - crèdits