Tornar a l'inici...
 
 

Surt al carrer ‘Ben Endins', el DVD inèdit del concert de Sopa de Cabra a la Sala Zeleste l'any 1991

Completen el ‘pack', un CD recopilatori amb els
singles enregistrats entre 1989 i 1992 per
Salseta Discos i un llibret il•lustrat

Aquest treball compta amb el recolçament de tots els components de Sopa de Cabra de forma oficial.

Coincidint amb la celebració dels 25 anys de Sopa de Cabra als escenaris, Salseta Discos recopila, en un nou CD, els catorze singles que, durant el temps que la banda gironina va col.laborar amb aquesta discográfica, es varen enregistrar, entre els anys 1989 i 1992. Sopa de Cabra va irrompre en el mercat discogràfic català de la mà de Salvador Escribá, responsable de Salseta Discos, i ara és aquest nou treball discogràfic (que inclou un DVD amb el concert ‘Ben Endins' celebrat a la Sala Zeleste de Barcelona l'any 1991 i un llibret il•lustrat amb nombroses fotografíes de l'època) el producte oficial d'aquest aniversari. El ‘pack' compta, a més a més, amb el recolçament de tots els components de Sopa de Cabra.

‘Re/Ebullició', que és el títol del CD, aplega els catorze singles dels àlbums ‘Sopa de Cabra' (1989), ‘La roda' (1990), ‘Ben Endins' (1991), ‘Girona 1983-1987. Somnis de carrer' (1992) i, també, del recopilatori que Salseta Discos va enregistrar amb commemoració del Disc de Platí (100.000 còpies venudes) obtingut per ‘Ben Endins', i que es va titular ‘Dies de carretera' (2000). En definitiva, doncs, tots els grans èxits que Sopa de Cabra va enregistrar, en el trienni 1989-1992, amb col•laboració amb la seva primera discográfica.

No es pot entendre la trajectòria de la banda gironina sense tenir ben en compte el que signifiquen aquestes populars catorze cançons. Prova d'això n'és el DVD inèdit que adjunta aquesta obra, l'espectacular concert que es va celebrar a la Sala Zeleste l'any 1991 i que va servir com a base del disc, enregistrat en directe, ‘Ben Endins', l'èxit sense precedents del rock fet en català. Un llibret, ben il•lustrat amb nombroses fotografíes d'aquells anys i una cronología i una análisi de la primera etapa de Sopa de Cabra, complementen aquest treball, de ben segur imprescindible.

Joan-Ignasi Ortuño
Premsa. Salseta Discos


 




 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits