Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Sergi

Bona tarda salseteros, desde Sabadell us dic que el 14 d'Agost a Platla d'Aro ens veurem, que per cert no recordó si algún cop heu anat o no, la hemeroteca ens ho dira, je je je.
Per cert que aquesta any veniu a Sabadell ? Toquem fusta, ai ai ai, que no fagi retalladles de nou l'Ajuntamant ¡¡¡.

 

Josep Antoni Benavides

Quina gran actuació a la festa major de Terrassa. Feia molt de temps que no ballàvem tant,

 

sandra

Hola! Aquest missatge es pel tècnic de il·luminació, m'agradaria coneixe'l, m'han dit que es diu patrick. Deixo el meu correu ( s.garciacortes@hotmail.com) si no esta compromes, espero! Si vaig a esparraguera ja treure les forces d' on sigui per saludar! Gracies

 

sandra

Hola! Salserus, us escric per felicitar el concert que vau fer a barbera aquest dissabte passat, i per enviar un missatge a un dels vostres, es l'encarregat de posar llums a la nit, patrick ( espero que s'escrigui aixi ). Fa temps que em fixo en ell pero no m'atreveixo a dir res. No se si podre anar a esparraguera per temes de feina, pero deixo aqui el meu correu electronic per que es posi en contacte amb mi, si no te compromis. Gracies i salut!

 

José Luís Marchante

por primera vez os vimos mi mujer y yo en terrassa,simplemente geniales,hacia tiempo que no veia gente tan buena en un escenario enhorabuena y gracias,os volveremos a ver

 

Joan Carles Ruiz Silvestre

Vaig estar ahir a Terrassa i vaig marxar molt satisfet. Tot i sent music, no us habia vist mai en directe ( estaba de bolo i mai m'ho podia combinar ..... ). Em veu agradar molt;bon so, repertori molt variat i la profesionalitat s'oloraba desde baix. Gracies per fer-me passar una bona estona. Llastina que el panorama estigui com esta, i mani la llei de les rebaixes; per aixo et trobes amb cada formacio que fa pena. Repeteixo, ho vaig passar molt be. Felicitats a tots ¡

 

Estel

Ja tinc ganes que arribi el bon temps i amb ells les festes majors, per anar-nos retrobant pel Maresme i rodalies. Una abraçada i fins aviat!

 

Carina Calvet

Hola molt bona actuació la del dissabte.Vàrem marxar al descans perquè jo treballo el diumenge i m' havia de llevar a les nou.Ja en haguès agaradat haber-nos pogut quedat fins al final.El LLuístambé vafer una bona actuació ambla acordió. Us felicito a tots. Fins el pròxim conmcert.

 

Sara Alcalà

Moltes gràcies!!!
Un gran honor, tenir-vos a santa coloma!!
El bon rotllo i el bon ambient era d'admirar!!

Moltes grâcias i que per molts anys segiu...i q nosaltres ho veiem i disfrutem!!

 

LA RUBIA DE BINEFAR

Hola salseta ya dentro de poco estareis en mi pueblo, Binéfar (Huesca) y volvere a ver a mi gran amor platonico, la persona que mejor le caen los sombreros, rafa eres unico, te quiero

 


1234567...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits