Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

La Salseta del Poble Sec

Hola Xavi: La cançó "Ei company" que des de fa 22 anys toquem La Salseta és una peça tradicional italiana (segurament siciliana)que va versionar,entre altres,Renato Carosone. Penso que és en El Padrino 3 que la canta tota la família en una celebració d'aniversari

 

Xavi

Ei companys! Algú em podria dir quina és la cançó amb la qual està inspirada el Ei company!? Si algu ho sap m'agradaria trobar-la o saber-ne algú que l'hagi interpretada a part de l'adaptació de la Salseta clar.

 

Ignasi

Bones, us escric des de l'Ajuntament de Verges. Estaríem interessats en saber disponibilitat i pressupost per actuació a la Festa Major de Verges el proper 3 de Gener. Si en poguéssiu contestar aviat, els ho agrairia molt. Merci. NASI

 

La Salseta del Poble Sec

Hola Ramon: Aquest any La Salseta no serem a les Festes de Sant Andreu. Ha estat un parèntesi després de molts anys de ser-hi. Pot ser que l'any proper ens hi tornem a veure.

 

Ramon

Bones... que no vindreu per les festes de Sant Andreu?? he vist el programa ino sortiu... que ha passat... ja no us volen o que??

 

Cris

Uiiiix quina agenda mes buida.... això no pot ser, eh? Petons.

 

juanjo

Escolta Salvador, som la penya de sarria i estem preocupats pel bolo de sant andreu al desembre encara no posa res a la agenda i ja queda poc . Digueu alguna cosa cony,que entre la pluja de sitges al juliol i ke no heu vingut a les festes de sarria a l'octubre tenim mono de salseta . espero rebre aviat noticies vostres,una salutacio i a sucarrrrr!!!

 

Lesli

Un saludo muy grande para todos estos ases de la musica. Me gustaria saber cuando vendran a tocar a Palau de Plegamans, pues es mi pueblo y me gustaria poder bailar a gusto con sus canciones salseras. Os animo a seguir con vuestra marcha por los pueblos. Visca la Salseta!

 

Ptt

Estimada Pepi Lacal: Pepi, tens un nom molt bonic, Pepi Lacal sona a actriu americana dels 50's. Escolta maca, veig que ets una noia molt valenta, honesta, sincera i atrevida, és cert, a vegades hi ha sentiments que no es poden reprimir, a mi em passa el mateix i entenc que et puguis haver enamorat de mi, de la meva simpatia i etc... A veure jo tinc bastants perjudicis però és probable que alguns dels meus companys músics estiguin disposats a complaure't a totes totes. Gracies per escollir-me a mi entre tants, tens bon gust.

 

Pepi Lacal

Ja fa molts dies que us segueixo per arreu. La meva intenció és conèixer al vostre trombó.M´estic enamorant per segons, i a més cada dia s´està aprimant més i més.El trobo molt interessant i simpàtic, tot i que amb simpatia no us guanya ningú. El pianista és molt trempat i el saxo també és molt marxós. En Salvador no diguem...Aquestes guitarres em tornen boija. Fins i tot aquell de la trompeta té ganxo i no diguem el guapo de la bateria, tot i que sempre està serio i amb cara de preocupat. Sou collonuts. Seguiu així com sempre. Molts records i en especial per al guapo del trombó. Pepi Lacal

 


1...1415161718192021222324...90


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits