Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

La Salseta del Poble Sec

Hola Cris, salsetera major de l'Urgell!. Sí,toquem a Rosselló del Segrià a les 2 de la nit del dissabte dia 11 d'octubre. Bona hora per arribar païda del sopar. A veure si veniu una pila de gent de Belianes!!

 

CRIS

hola Salseros! A quina hora es el bolo de Rosselló del dia 11? per que m'imagino que es el Rosselló del Segrià, no? Un petonàs!

 

SURI

Un visca per la Salseta, que encara ens entreteniu amb BONA música. Tinc un any menys que vosaltres, i porteu uns 15 anys de la meva vida ambientant les "meves" festes. Un 10 per com us heu actualitzat i a continuar així!!

 

La Salseta del Poble Sec

La Salseta a Artesa de Segre va tocar l'estona que toca sempre, que són dues hores i mitja quan ho fem tot seguit. Això era el que s'havia contractat amb l'organització i és el que vam complir com a professionals que som. JETULIO (quin nom més curiós!), primer de tot has d'enterar-te de les coses abans d'insultar. Per cert! has vist la foto del públic d'Artesa de Segre al final de l'actuació de La Salseta? La pots contemplar en aquesta mateixa web

 

miguel

Estimados amigos: FLAX es un grupo español que hace un rock-pop muy fresco, con unas voces increíbles. Música pegadiza y comercial sin desmerecer gran calidad. El grupo ha grabado un CD (te gusta o no te gusta) con el famoso Julio Seijas y Bob Painter como productores. Se han hecho 1000 copias para distribuir entre los media. Necesitamos una ruta comercial de distribución y promoción. ¿Donde podríamos hacerles llegar el disco? Muchas gracias, Miguel Alvarez Su web, www.flaxmusic.com MySpace place in www.myspace.com/flaxsquash

 

alba

la salseta amb legionela aviseu a sanitat!!!! A artesa ens ha entrat mal paixa!!!

 

jetulio

SOu uns impresentables ... fer durar i durar una actuacio a artesa quan sabieu que hi havia dos grups mes esperant. Ni que fos el vostre primer concert, per una altra vegada jo tindria mes consideració amb els altres. ... això impresentables!

 

Ariana

torno a ser la ari!!! espero que torneu l'any que be, i si es mes aviat millor, perque sino haurem d'anar amb un bolo que sigui perqui lleida. ara aneu a artesa de segre vritat? avere avere!!! un petonas!!

 

ariana

hola!!! soc la currante d'alcampell!!que us va servir unes copes abans d'actuar a la plaça del poble!!! hem vaig quedar molt amb vosaltres tot i que vaig arribar a l'ultima canço jejeje!!! m'agradaria poder parlar amb un xicot del vostre grup, que en acabar vam estar parlant!!!!i em faria ilusio!!! no se el nom pero ell suposo que em recordara!!gracies!! sou els millors!!!

 

La Salseta

Per a la Marta i la Vanesa: Ja tenim el playback del Vine Nena en MP3. Us l'enviarem a les dues adreces mail. Esperem que en tregueu profit. Salut

 


1...1516171819202122232425...90


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits