Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Astèria Parra

Genials com sempre!!! Llàstima de l' hora: massa tard pels que viatjàvem. Em va indignar la porqueria del terra del concert anterior.Tot i així, l' adrenalina al màxim.
Fins aviat nois!!!!

 

Marcel Serra Parra

Felicitats pel concert de divendres a Sant Pol! Com sempre, els millors!!!

 

La Salseta

Hola Sergi de Sabadell. Quan estava tot dat i beneït, l'Ajuntament es destapa i fot una retallada de les grosses carregant-se la nostra actuació. En fi, sempre ens quedarà Sant Quirze el 31 d'agost.

 

Mari Trini Hernandez

Des de molt petita ballava amb la Salseta a la meva ciutat de Barcelona, i avui els he disfrutatat novament, amb la meva petita filla. El que van fer els meus pares ara ho he fet jo. Gran experiència. Quins records i quines bones sensacions. Gràcies Salseta.

 

SERGI BOMBIN MENA

Ei que pasa amb Sabadell, fa uns dies que no veig pas que vingueu per la Festa Major,tal com havieu posat que estarieu el dia 9 de Septembre ¡¡

Sabeu per que... gracies

 

José Alonso Rivas (Barberà del Vallès)

GRACIAS POR EXISTIR.EL SABADO ESTUVE VIENDO EL CONCIERTO QUE DISTEIS EN LAS FIESTAS DEL PUEBLO Y ME HICISTEIS PASAR UN RATO DE FELICIDAD COMO HACIA TIEMPO QUE NO DISFRUTABA YA QUE EN EL 2009 ME DETECTARON UN MELANOMA Y LO HE PASADO MUY MAL PERO GRACIAS A GENTE COMO VOSOTROS ESTOY RECUPERANDO LA ILUSION POR VIVIR .UN SALUDO
>

 

Jordi Segalés Miravent

Aquí un de Barbera del Valles el concert Bàrbar, una salutació al meu professor de Serrat i Bonastre que em va deixar empremta, ets el millor.

 

Miki

Per molts anys companys us desitjo 35 anys mes. va ser una gran festa.
Una forte abraçada companys

 

Jordi Joan Recasens

Va ser realment fantàstic i emocionant, una altra nit inolvidable.
MOLTES FELICITATS!!!
Ah, ens veiem a Sants i a Barberà, de moment.
Una abraçada a tots.

 

L'Escala Esquena Pelat

ENHORABONA SALVADOR I COMPANYIA PELS 35 ANYS....DE PART TAMBÉ D´EN JTS DE L´ESCALA I DEL CATALÀ TEMPLARI X. CROADA. SALUT I ENDAVANT !!!!!!!! 35 MÉS ??????
JO US VAIG SENTIR PER PRIMERA VEGADA EN DIRECTE ENTRE EL 82 I 84 A GIRONA EN UNA FESTA DE PRECARNAVAL EN UN POLIESPORTIU.........SI EN FÀ D´ANY...I M´HO VAIG PASSAR DE CONYA M´ENRECORDO..... ERA A GIRONA...ESTAVA ESTUDIANT.......

 


12345678...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits