Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Maria Dolors Villen Galvez

Hola, Salseta: Estic enamorada del nou CD "A sucar". M'agradeu moltíssim. Us segueixo des que tinc 15 anys. Tot va començar a les festes Majors de Torelló. Ara en tinc 40 i m'agradeu més que mai. Quan vaig en cotxe, i en ocasions a casa, poso les vostres cançons als meus 3 fills ( de 2, 4 i 6 anyets) perquè comencin a sentir bona música i els agrada molt. Tant els estils musicals com les lletres del nou treball són boníssimes. No sabria quina triar com a favorita. Sigueu sempre igual de ben parits! M. Dolors Torelló

 

Marta

Hola a tothom!!!! Som una colla d'amics que hem preparat una sorpresa a una parella que es casa, amb la cançó de "vine nena", de la salseta, ja que fa uns anys erem seguidors fervents d'aquest grup, quan encara sortiem de marxa... Bé, estem buscant la musica de la cançó, sense la lletra, ja que hem fet una versió diferent. Aixi doncs si algu té o sap on podem trobar la musica de la cançó "vine nena" ens faria un gran favor!!! A més, tenim una mica de pressa per trobar-la. espero que algu ens pugui ajudar!!!! Gràcies!!

 

JIMMY

Carai, quina nit, la de dissabte a Sentmenat! Feia molts anys que no ballavem fins a altes hores al nostre poble i amb tant de gust. Un peaso plaser, com sempre, sentir-vos. Us seguim! Jimmy i familia

 

KevinSuan

un dilluns día festa major d sabadell sense salseta no es el mateix. M'estic avorrint, i el meu fill día 2 anyets tambe. Esperem tornaría a veura aviat. (kk d'ajuntament!) una abraçada salseta!

 

La Salseta del Poble Sec

Hola Vanesa; Tenim el play back del Vine nena, però en un format que no ens permet enviar-te-la immediatament. Necessitem uns dies per a poder-la convertir. Et corre molta pressa?

 

Vanesa Velasco Garcia

Bona tarda, necessitariem la cançó de "Vine nena" sense la lletra ja que n'hem fet una versió per al casament d'uns amics. Seria possible aconseguir-la? Moltes gràcies per endavant

 

Blanca

Quina il.lusió que vingueu a Olot el dia 5 de setembre per festes del Tura. Justament farà 10 anys que ens vàrem conèixer amb el meu company. Eren les Festes del Tura de l'any 98 i va ser el dia 8 de setembre que ell em va portar a veure-us. Teníeu previst tocar al Firal però com que el temps no acompanyava, vàreu tocar al pavelló. Hi havia poca gent, però ens ho vàrem passar molt bé i vàrem ballar tota la nit. Va ser l'inici de la nostra relació. O sigui que divendres ens tindreu a Olot, al Firal, amb moltes ganes de festa. M'agradaria molt que toquéssiu la cançó de "dorm al meu costat" i si me la podeu dedicar a en "Howard" de part de la Blanca en motiu dels 10 anys junts, seria "collonut".

 

albert moreno vera

Hola nois,primer de tot felicitarvos per la feina que feu, entregarse d'aquesta manera en cada concert com si fos el primer dia és i ha de ser tot un orgull per a vosaltres i per a nosaltres ja que disfrutem al màxim de la vostra música. Espero algun dia poder parlar amb vosaltres, ja que tinc una pregunta per fervos, i m'agradaria saver una cosa que fa molt de temps que us hauria d'haver preguntat. Resulta que un tiet meu (no ho sé del cert)tocava amb vosaltres, i com que es un tiet que no vai poder coneixer m'agradaria saver si tindrieu alguna foto... parlo d'anys enrera, quan sapiga alguna cosa més us o diré, espero parlar personalment amb vosaltres, bé, seguiu així i moltes gràcies, ens veurem!

 

roger

Salseterus, nomes dirvos k sou la canya a lakelarre 08 brutals. soc un dels de bellpuig ( cabell llarg primera fila del començament a l'ultim) jeje venga habere si veniu x aki aprop aviat. adeuu

 

Solerasss

SALSETA!!!!!!! LOS MILLORS DEL MON AM FERENCIA

 


1...1617181920212223242526...90


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits