Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Isabel Mata

La gent us estima molt, i aixó es el més important, petons i molta sort.

 

Ernest Gamell

Salva hem de ferne una de grossa a Angles, cellera bonmati amer les planes, el pabello de angles , tinc amistats

 

Josep Ma Pujol Bagaria

gracies Salvador va ser una nit inolvidable ens hu varem passar molt be i vareu esta formidables tots ahhh amb va fer molta ilussio tornar a veure al josep verges sobre el escenari, feia anys que no l'habia vist

 

José Luís Salmeron

Salva, vaig estar a la festa del 35 aniversari però no ens varem poguer veure, molta sort i amunt La Salseta, per molts anys!!!

 

Sergi Bombin Mena

PER MOLTS ANYS SALSETA ¡¡¡

Deu n'hi do quin moviment salseteru enguany per el Valles Occidental: 7 de Juliol a Barbaera del Valles, 31 d'Agost a Sant Quirze del Valles, 9 de Septembre a Sabadell...

ELS SALSETERUS DEL VALLES ESTEM DE ENHORABONA, HAVIEM SI EMS VEIEM¡¡¡

 

Vicenta Espejo

Ole !! felicidades habeis estado geniales y todos los invitados también. Un beso grande y adelante otros 35 más.

 

Albert Bernat

Una altra gran nit de la Salseta, plè de sorpreses. Fantàstic com sempre! Felicitats i que per moooolts anys!

 

Ramon Vilella Lacalle

De debò que va valer lapena baixar desde Tremp, veure aquests monstres (musicalment parlant) sempre ve de gust , tant per la seva qualitat artística com humana. La nit d ahir va ser especial , una nit de retrobaments varis , retrobaments amb exmembres de la banda , retrobaments de public fidel de totes les contrades de Catalunya ( gent que es coneixïen de coincidir en nits de festa i que feia anys que no s havien vist ) i personalment retrobament amb sensacions i records , de la meva època més activa com a seguidor d aquesta gran orquestra del nostre païs , un moment en el qual vaig poder reviure ahir a la nit , al veure per exemple , en Dick Them i en Pep Poblet un altre cop a l escenari amb la Salseta.
Amb tots els respectes per al "Boss" i tots els seus seguidors , no sabeu el que us vareu perdre , també hi podríeu haver anat avui a montjuic.
35 anys de la Salseta no es celebren cada dia.

 

Raül Berenguer

Una gran vetllada!. Enhorabona pels 35 anys! i sobretot gràcies per aquests 35 anys de ball d'envelat i festa major, repartint trempera, alegria, ballaruca i milers de bons moments per tot Catalunya. He ballar moltíssimes vegades amb vosaltres, però ahir va ser espeecial, el Vine Nena, sempre ha estat la meva preferida, i poder ballar-la ahir entre vosaltres va ser realment màgic! 35 mil gràcies!

 

Montse Rodriguez

Va valer moooolt la pena també venir des de Girona! Vàrem tornar a ballar i gaudir com fèiem a cada concert tots els anys que us vàrem estar seguint, per comarques gironines o més lluny... I va ser molt maco i divertit veure allà dalt també els antics components que van poder venir, vàrem riure molt! Se'ns va fer molt curt!! Felicitats i a seguir amb la mateixa 'trempera' molts més anys!!

 


123456789...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits