Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Javi Vcr

nomes puc dir GRACIES Y FELICITATS! la nit va ser estupenda

 

Comissió de Festes de Sant Andreu (Barna)

Salvador!!!! Moltes Felicitats per aquests 35 anys a sobre l'escenari i pel suport que sempre hem tingut de part teva.
Per molts anys i que mai devalli la Festa amb la Salseta del Poble Sec!!!!
Dijous hi serem!!!!
Una abraçada company!!!!

 

Joan Paulí Miralles

MOLT BE TV 3......I FELIÇITATS PER ELS 35 ANYS.....A PER MOLTS MES.......UNA ABRAÇADA PER TU I ELS COMPANYS I ATENÇIO AMB L´ESCARLATINA hahahahah

 

Ignasi Valios Buñuel

Quin és el vostre secret? Per vosaltres no passen els anys, ahir ens ho vam passar molt bé i la sorpresa de convidar a en Gerard va ser impactant, vaig tindre que vigilar la dona...jejejjj Moltes felicitats i fins aviat ( sen's va passar volant)

 

Eva Ribas Riera

Va estar genial, com sempre, una fantàstica boníssima estona. Sou fantàstics. Teniem mono de Salseta i ahir, encara que poqueta estona ens la vau passar. Sou únics. Visca la Salseta i per molts anys.

 

salvador Romero (El último veneno)

Efectivament Salva, felicitats pels 35 anys després d'aquella prova del "sapore di sale" se't trova a faltar per la capital del Baix empordà, a veure si ens podem veure aviat! Salut!!!!

 

Joan Llovet Berenguer

Salvador, (Home de Mon, com estas) en cumplir aquestos 35 anys al peu del cano (com diuen al meu pople) desde Godiva Barcelona et desitgem moltissima Felicitat, a puguer ser m'agradaria donarte una forta abraçada aquesta nit a Luz de Gas. Salut

 

Mar Blancafort

Aiii, que sí, que ja he vist que com cada any, estareu a la festa major d'Esparreguera. Visca la Salseta!!!!

 

Mar Blancafort

Estimada Salseta. Us volia donar les gràcies per haver-me animat a cantar una canço A CAPELLA, concretament un blues a la festa major d'Esparreguera del julio passat. Després vaig cantar el Satisfaction amb vosaltres i m'ho vaig passar d'alló més bé.
Espero que aquest julio torneu a Esparreguera, com sempre.
Una abraçada i felicitats!!!!

 

Salvador Escribà

Hola Joan-Marc: El tema "Un tomb a la fira" és una versió d'una cançó francesa ("Mon manège a moi") molt antiga que va interpretar, entre altres, Edith Piaf. Nosaltres l'any 1985 vam fer l'adaptació instrumental que tu coneixes i que vam gravar en el disc "Patrañas Bélicas" que va sortir en plena campanya anti-OTAN a l'Estat Espanyol. També està en el nostre CD-DVD "30 anys en dansa".

 


12345678910...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits