Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Cris

Eiiii que veig que hi ha bolos a la vista per fi!!
vaig a apuntar-me'ls a l'agenda que no se m'escapin ;)

Petons per tots!

 

La Salseta

Actualitzarem l'agenda la setmana que vé. Disculpa Anna.

 

Ana

De veritat que no hi ha cap bolo???? o és només que no surten a l'agenda???

 

Salvador Escribà (La Salseta del Poble Sec)

Hola Ignasi: És clar que em recordo de tu. L'altre dia li vaig donar records al teu germá Fèlix. Com et va tot?.
El disc que comentes no és el primer de La Salseta, és el tercer (A medianoche). Malauradament no s'ha reeditat en CD. Es va publicar en LP el 1983 per Belter, discogràfica ja desapareguda i quan va sortir el format CD aquests ja no hi eren. Si et poses en contacte amb nosaltres a través de mail et podem facilitar alguna de les cançons en MP3.
Que vagi bé per Sant Feliu de Guíxols i rep una forta abraçada company.

 

ignasi de blas

hola salvador soc l'ignasi alumne del cole
Em podries fer un favor,com poder aconseguir el primer disc de la salseta , cançons com el viejo tomas, la septima luna etc
ja ser que es molt dificil aconseguir, en podries dir la manera de poder tenir el disc. en feries un gran favor per mi va ser un dels millors dics de la salseta ,en porta molts records de la meva adolasencia i com un gran fan fanatic de la salseta
be una forta abraçada desde sant feliu de guixols l'Ignasi ,espero que em recordis
adeu i salut

 

Carlos Grau

Hola companys! El meu és Carlos Grau tenia unes preguntes per fer-vos: Primer de tot dir-vos que sou un grup que m'agradeu molt, que us conec des de fa relativament poc però que no paro d'escoltar-vos per l'espotifai. L'últim i únic cop que us he pogut veure en directe va ser per les festes de Sant Andreu de l'any passat, fa 2 mesos. Em va agradar molt el concert tot i que no vaig poder quedar-me gaire estona. Tot i així vaig veure que hi havien càmeres que us estaven gravant. Hi ha alguna manera d'aconseguir la gravació d'aquest concert? Ho publicareu en algun lloc?
La segona qüestió és que he vist que el vostre pròxim concert és en una festa privada a Barcelona. Hi ha alguna manera d'accedir-hi a aquesta festa?
Per últim us volia demanar si em podrieu passar en alta qualitat la foto, o més ben dit el dibuix, de "Com un ruc en primavera" i demanar-vos permís per publicar-la al facebook. Moltíssimes gràcies a tots: per la vostra atenció, per les vostres cançons i per ser com sou!
Salut i continuï el sarao!

 

Pere Joan Serra

Hola Salvador ,aquest any, com cada any, es fa el playback a Ripoll. Es per a dir-te que una de les vostres cançons ha estat seleccionada , la farem 4 persones de les que que el més jove soc jo amb 39 anys. Aquesta canço és la meva preferida...."Com un ruc en primavera" . El meu escrit és degut a què ens fa falta saber alguns detalls de la canço i per això m´agradaria parlar amb tu .....si no et fa res fes-me una perduda a aquest numero de telefon ...... i desseguida et trucaria per a ferte aquestes preguntes ....espero que em truquis per poder muntar l'espectacle...perdona les molesties ...un seguidor
Pere joan

 

La Salseta

Hola Juan: Efectivament el disc "Ballant amb Frenesí" està exhaurit. En aquest cas el que fem és que si et quedes algun altre disc de La Salseta a travers de la botiga de la nostra web, t'enviarem una còpia del primer sense cap cost.
Si vols ens ho pots fer saber a salseta@salseta.cat.
Salut company!

 

juan hernaiz

Perdón...quise escribir "Ballant amb frenesí" pero he "ballat" algunas letras.
Gracias otra vez

 

juan hernaiz

Me gustaría conseguir el disco "Ballnat amb frenesí". Veo que está agotado en esta web, ¿Dónde y cómo puedo conseguirlo?
Gracias

 


1...4567891011121314...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits