Tornar a l'inici...
30 ANYS en DANSA
 
Productes

 

Ja està a la venda el CD I DVD DELS 30 ANYS DE LA SALSETA DEL POBLE SEC !!!
El CD amb les 21 cançons més importants de la història del grup amb tres temes de nova gravació. El DVD amb més de 4 hores d'imatges dels 30 anys de La Salseta.

 

També pots adquirir la samarreta LA SALSETA, 30 ANYS EN DANSA.
Una sammarreta de màniga curta i color negre amb la imatge de La Salseta i el logo commemoratiu, per només 10€ + despeses d'enviament.

Som i serem

 

La Salseta del Poble Sec és tot un clàssic. Són tres décades de marxa, de ballaruga, de música viva, de portar la festa i la gresca arreu del país, i són (o sigui,” som”, també) la marxa, la ballaruga, la música viva, la festa i la gresca que enguany omplirà les places i els envelats de nombrosos pobles i ciutats de casa nostra. En viu i en directe! Pot haver millor marc per enquadrar aquesta energia, aquesta vitalitat, aquesta manera d’entendre la música i, en definitiva, la vida?

La Salseta del Poble Sec és única i l’any 2007 ho és també. Un any de fites. Un any de celebracions. Festejarem el 30 aniversari amb un concert especial dins la Festa Major del Poble Sec de Barcelona, editarem un disc commemoratiu i un DVD, arribarem a l’actuació número 3.000, cercarem els ingredients culinaris de la salsa de la Salseta del Poble Sec amb l’ajut d’un cuiner català de renom internacional i muntarem fins i tot una exposició. En definitiva, un sense parar d’activitats al voltant d’aquesta gran efeméride, que és nostra i és de tothom.

A la Salseta del Poble Sec ens coneixem tots. Són mols anys de maraques, faristols i arranjaments. Amb un futur encoratjador, un passat enriquidor i un present ple de d’esdeveniments, els deu musics de la Salseta vivim al dia, fem musica fresca, sense enllaunaments, gaudint i fent gaudir i, sobre tot, fent ballar plegats a milers de seguidors de diferents generacions.

 
 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits