Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

Andrea "Moonesia" Vaghi

Buenas tardes.
Les voy a contar una historia.

Hace muchos años, en mi país, Uruguay, durante la nochebuena, el canal que emitía para mi ciudad y otras ciudades fuera de la capital, ponía videoclips y actuaciones durante toda esa tarde/noche.

Durante varios años, se repitieron los mismos videos, un año y otro.
Ya eran una tradición navideña.

¿Y a qué viene todo esto?
A que a mi hermana y a mi nos gustaba mucho una canción de las que ponían y que cantaba una banda que no sabíamos cuál era.

Pasaron muchos años, gracias a Internet pude identificar que la canción era "Patacon Pisao" y encontrar que la versión que tanto nos gustaba era la de La Salseta!!!

Desde entonces, he escuchado varios de sus discos, pero me faltaba verles en vivo

Tras varios años, viviendo ahora en Barcelona, por fin pude anoche ver a La Salseta en La Sagrera, y pese a que no cantaron mi canción, me lo pasé genial y volví a casa muy contenta.

Me faltó hacer de groupie y echarme una foto, pero es que luego de pasármelo tan bien, creo que no hacía falta llevarme más recuerdos.

Un saludo

 

Manel Solsona Cabra

Ostias tú !!!!!, cada cop que sento "dorm al meu costat", m'agrada mes, la trobo excel.lent !!!!!!

 

Àngel Prat (Sant Feliu de Guíxols)

per cert canviant de tema,i demostrante la meva admiracio profunda, aquest estiu me tornat adicte a la Salseta, ja e anat a platja d´aro, Sabadell, i riuderenes.sou la meva injeccio de energia positiva.......... que be que toqueu , sou els putos amos, uns cracks.....

(penjat al facebook i copiat al forum web Salseta)

 

Josep Ma Ballús Vilalta (Barberà del Vallès)

MOLTES GRACIES UN COP MES, PER ALEGRAR-NOS CADA ESTIU AMB ELS VOSTRES
BALLABLES. ESPERO QUE HI HAGI SALSETA ALMENYS PER A 35 ANYS MES.


 

David Pérez Alvarez

Ok, merci... felicitats per la vostra trajectòria...
tenia ganes de tornar a gaudir del disc "Treballo la nit", que tinc en suport vinil. Sens dubte un punt d'inflexió a la vostra carrera, una bafarada d'aire fresc, malgrat tothom no ho vegi de la mateixa manera.
Et puc dir que he gaudit moltíssim amb la Salseta des de ben petit; us he vist un munt de cops en directe arreu del territori. Ara tinc quaranta-un anys. Em dedico a la música des de fa molts anys, i aquest disc és un xic especial per a mi, doncs dóna un canvi radical a la vostra sonoritat però sense perdre l'esència Salseta.
El solo de guitarra del tema "S'ha acabat el joc" és brutal. Si no l'he sentit mil cops no l'he sentit cap. I és collonut que em dóna el mateix rotllo del primer dia. Mai no em canso de sentir-ho i el podria sentir mil cops més.
Et podria continuar fotent rotllo sobre els matisos de cada un dels temes del disc, però no cal, si més no donar-vos altre cop l'enhorabona per la vostra magnífica feina i aportació a la música en general i de casa nostra en concret i animar-vos a que no canvieu mai i continueu delectant-nos com sempre heu fet.

Salut i música

David Pérez Álvarez

 

Salvador Escribà (Salseta)

Meritxell, de moment no tenim prevista cap actuació al Vallès o Barcelonès. De fet ahir vam estar a la Festa Major de Sabadell disfrutant molt a la Plaça del Mercat
Parets 09.08.13

 

Josep Lluís Loré

Moltissimes gràcies, pel concert d'ahir (08 sept. 2013) en la Plaça del Mercat de Sabadell, sou únics, el millor de totes les festes...Ens ho van passar genial.

Felicitats i gràcies de fer el que feu.

Josep Lluis Loré (Sabadell)

 

Meritxell

Hola!! quan torneu a actuar per el Vallès? o barcelonés. espero que em respongueu. gràcies

 

Nacho

Sou genials! Sou la llet! S'acava l'estiu i l'unic que tinc ganes es de que torneu l'any que ve!
Potser vaig a Sabadell a veure-hos!
Gracies!

PS: Si feu "Pedro Navaja" pujo i os dono un petó a tots!

 

carina calvet navarro

Bona nit. ens veiem aqiest dissabte a cervera. sou la bomba, domant canya. a tothom. visca la salseta

 


123456789101112...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits